, , ,

Racó Natural - Itinerari de la Riera de Galligants

22.10.14

 Riera Galligants Girona

Bon dia! Us recordeu dels Jardins de la Jueva? Avui us ensenyarem la segona part d'aquell dia el qual vam anar a fer una excursió per les afores de Girona, concretament a la Vall de Sant Daniel. 

Itinerari de la Riera de Galligants 

Com bé vam explicar en el post on vam poder gaudir de la naturalesa que ens amaga els Jardins de la Jueva, un cop s'acaben aquests jardins, a la Baixada de la Font del Bisbe, aquesta comunica amb la Riera de Galligants, segurament la coneixeu com la Riera de Sant Daniel. 

A la seva vora, hi ha un camí que comunica la Vall de Sant Daniel amb Girona. Un camí de sorra, però en molt bon estat, paral·lel al Carrer de Sant Daniel. Molta gent aprofita aquest itinerari per córrer, caminar o evadir-se de la rutina diària de la ciutat. A més en tot el camí hi podem trobar bancs i tauletes de fusta per fer un mos o relaxar-se. 



Riera Galligants Girona

Riera Galligants Girona

Riera Galligants Girona

No menys importat és tenir la riera a dos pams, sentir el soroll de l'aigua com baixa i fins i tot apropar-se i refrescar-se les mans. 

La ruta acaba al Passeig de la Reina Joana, els quals donen el pas entre Sant Daniel i Girona. 

Riera Galligants Girona

Jardins John Lennon Girona


Ens va encantar aquesta experiència. Us recomanem que si us agrada fer esport a l'aire lliure i esteu cansats de fer sempre el mateix camí, ruta o itinerari, aprofiteu i passant els pel Passeig de la Reina Joana trobareu aquesta racó


Totes les fotografies han estat preses per Racons de Girona 

També et pot agradar

2 comentaris

  1. Aquí es dónde voy a correr los domingos.
    El lugar es fantástico, pero a veces está lleno de perros con sus amos. Y a veces los amos, no cuidan mucho de recojer las necesidades de sus animales...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Nosotros caminando encontramos alguna sorpresa, no quiero ni pensar el drama si vas corriendo.

      De todas formas, de esto te encuentras en la mayoría de itinerarios propios para correr, así que la solución al problema solo depende de esos... amos.

      Gracias por tu aporte :)

      Elimina