Racó Gastronòmic - Escondido Café

13.11.14


Sí nois, al final ens vam ensortir a la fi del món. 
Us podeu creure que d'això està a punt de fer 2 anys?!

No passa res, ja ens arribarà el moment. 
Però mentres tant, hem d'invertir el nostre temps preciat en gaudir. I si s'ha de planificar alguna cosa per gaudir un dijous nit, i encara teniu morriña de cultura mexicana (pel tema dels mayas i tal), no teniu més opció que visitar el Racó d'avui:



"Escondido" pels voltants de la plaça Carlemany i el riu Onyar trobem aquesta meravella gastronòmica que ens transporta més enllà del Atlàntic i ens porta els plats més identificatius del nostre país germà; Mèxic.



Aquest Racó, presta tanta atenció als detalls, que les fotografies d'avui s'han basat en retratar alguns d'aquests, deixant l'ambient complet per a que es completi amb una visita per part vostra.

Ara bé, no ens podíem estar de parlar de la seva mítica entrada. 
A quants llocs heu anat que per entrar hàgiu de creuar UN DESERT?

És tan fantàstica que a vegades no podem evitar atrassar l'entrada a l'interior distraient-nos amb el mural, la sorra, el picar de les fustes...

D'aquesta sensació de "bon rollet" se'n diu Kansei , i durant el transcurs del blog, l'anirem utilitzant segur. 
Perquè Girona en si és pur Kansei.

Però no ens distraguem, que som a Mèxic i no a Japó.


Escondido Café és un Racó realment especial, però tot i que ja hem comentat la seva orientació culinària, hem de dir, sense pressió ninguna, que la qualitat és la millor. Però tot i que tots els plats estan super bé (encara que no els hàgim tastat tots ho sabem) hi ha un plat, que és el millor plat d'aquest tipus que hi ha a Girona:

ELS SEUS NACHOS AMB FORMATGE


No sabem quina tècnica ancestral mil·lenària Maya fan servir per a que el formatge quedi tan perfecte, sense ser pastós, ni líquid, ni que es posi dur i sempre estigui desfet al seu punt. I de fet ens encantaria saber-ne el secretPerò és un plat que qualsevol Gironí ha de tastar algun cop a la seva vida.

PER CERT! 
Nosaltres no som els primer en parlar d'aquest local. Beu-te Girona, ja ho va fer fa uns dies i creiem que us interessa, perquè... parlaven... D'OFERTES.

No us podeu perdre el blog que complementa la bellesa de la ciutat amb les millors opcions de lleure per als joves gironins!


Esperem haver-vos convençut per anar-hi aquest dijous vespre. 
Però si encara voleu saber més, podeu consultar el seu Facebook o el menú a la seva Web.


Totes les imatges han estat preses per Racons de Girona.

També et pot agradar

0 comentaris