, , ,

Racó Icònic - Parc del Migdia

14.11.14


Parc del migdia girona

Era d'esperar que un dia us sorprenguéssim amb aquest racó, icona de Girona
Parc del Migdia  
Què millor que oferir-vos per aquest cap de setmana, tot i que el fred acaba d'arribar, de fer una escapadeta al Parc del Migdia. Un racó on poder passar una bona estona, gaudir de l'aire fresc i de les diferents coses que ens ofereix el parc. Des d'un espai per a nens petits, un bar situat al mig del parc, un llac amb ànecs, etc. 

Parc del Migdia Girona

Situat entre Carrer del Migdia, el Carrer Barcelona i el Carrer Pau Vila i Dinarés, deixant enrere el Carrer Emili Grahit, trobem aquest parc, un lloc que forma part de la pròpia ciutat de Girona des de sempre. 



El Parc del Migdia és un lloc ideal per relaxar-se i passar una bona estona, però també un lloc on molta gent s'apropa amb els nens després del col·legi, on gent gran passeja pels seus voltants i el seu interior, i famílies l'omplen el cap de setmana com una via d'escapament per els nens i un moment de rialles pels adults.

A més, el parc ens ofereix una vegetació exemplar a cada racó. Si entrem pel Carrer Migdia, arribem a un mirador el qual podem observar tot el parc. Tot i així, l'entrada general i d'accés al parc complet és pel Carrer Pau Vila i Dinarés o pel Carrer Barcelona. 

Parc del Migdia Girona

Mirador Parc del Migdia Girona

I és que cap gironí es pot queixar de tenir un espai com aquest al mig de la ciutat. Per a tothom és un emblema de Girona. És el record de moltes experiències per aquells que des de ben petit han passat hores allà. 

Parc del Migdia Girona

No volem oblidar-nos de mencionar una part molt important d'aquest racó. A Racons ens encanten els animals, i no sabeu com vam gaudir fotografiant-los. Un parc ple de gats, el somni de molts, i on els ànecs formen part del dia a dia d'aquest també. 

Ànecs Parc del Migdia Girona


Ànec Parc del Migdia Girona

Ànec Parc del Migdia

Ànec Parc del Migdia Girona

Esperem que hàgiu gaudit del racó d'avui, molts ja hi heu estat, però no podíem oblidar-nos del Parc del Migdia com un racó icònic i especial de Girona. 

Que tingueu molt bon cap de setmana!


Totes les imatges han estat preses per Racons de Girona.

També et pot agradar

0 comentaris