, , ,

A la Menuda - L'alternativa ecològica

21.4.16


Com se sent un dijous pre-Sant Jordi?
Esperem que ple d'il·lusió i entusiasme.
I de gana. O almenys de ganes. De canviar alguna cosa.

Avui us venim a fer una proposta de canvi. Un de petitet però amb un gran valor a llarg termini. La proposta? Conèixer i anar al Racó d'avui.





Aquesta botiga tant acollidora es troba just a un dels carrer que envolta el Mercat del Lleó, i si sou habituals d'aquest, una parada per A la Menuda , és la millor manera de completar la compra diària (o setmanal, mensual, anual, o ... deixem-ho estar hahahaha).




Els fidels lectors deuen haver reconegut en aquest Racó comercial algun patró similar a alguna publicació anterior d'aquest blog. Donc sí, perquè som profundament fans de les iniciatives innovadores, emprenedores i sobretot que busquen aportar un valor de canvi positiu cap a la manera de consumir i tractar el món en què vivim.

Tornem a parlar d'un format a granel! Tot i que classficar-ho només com a tal es queda curt. A part d'oferir alternatives ecològiques i de Km0 també pots trobar una àmplia varietat de productes saludables, de dietètica, suplementació esportiva, pots assistir a xerrades sobre nutrició i altres temes de salut, pots demanar assessorament, uffffff, necessitem un respir.

Es que ofereixen tantes coses que més val que les descobriu vosaltres o no acabaríem.







Per acabar us hem de fer una confessió. Sí, nosaltres som clients habituals. I no, això no és una publicació pagada hahahaha. Simplement publiquem allò que ens enamora. Per la vista, per l'estòmac, o per la presa de consciència de que poc a poc, hem de fer petits canvis, per viure en un món millor.


Us fem una proposta de quina manera doblement ecològica podeu conservar la vostra compra A la Menuda;






Ens encantaria saber quina és la vostra, o quines propostes diferents utilitzeu per cuidar del medi ambient.






Totes les imatges han estat preses per Racons de Girona.

També et pot agradar

0 comentaris