, , ,

La Fábrica - Coffee, cycling & good vibes

6.4.16


la fabrica girona coffee works cycling


>> First stop: Coffee!
Benvinguts al primer Racó de la nova temporada;


Sí, ho sabem. Segur que ja el coneixeu, cap novetat, cap descobriment per part nostra.
Però si realment l'heu visitat, sabreu que de totes maneres es mereix un espai al blog com a Racó gastronòmic de parada obligada a Girona.

terrassa la fábrica girona
La Fàbrica es situa a un carreró que, per norma general, havia passat desapercebut per la majoria de turistes i fins i tot d'alguns Gironins (menys els seguidors de Racons que ja van llegir la publicació sobre el carrer de la llebre ;D)

la fábrica girona carrer de la llebre
Però des de la inauguració d'aquest local al Març del 2015 (sí, Racons ja havia dexiat de funcionar :( ) el flux d'enamorats del cafè, el ciclisme i el bon ambient va aumentar de manera exponencial.



La Fábrica és una cova.
Però una cova de les bones, no de les habitades per perillosos monstres imaginaris, una de les que oculten misteris, detalls i tresors gustatius.


interior la fábrica girona

detall la fábrica girona

Entre pedra i fusta s'obre un espai dedicat a les bones vibracions (good vibes), al ciclisme i on conflueixen tres idiomes oficials: L'anglès, el català i l'espanyol. 

Ah, i l'idioma del paladar. Perquè si hi ha una cosa que identifica La Fábrica és que els agrada malcriar-nos amb la seva varietat gastronòmica (centrada en l'esmorzar i el brunch).


pastís oreo la fábrica girona

cheesecake la fábrica girona



Opcions inusuals de begudes i Cafè (i quin cafè!), torrades per provocar un sospir de gratitud, bols de cereals saludables per als valents que eviten el contacte visual amb les temptacions de brioixeria i pastisseria "home made", i moltes altres variables que no hem tingut encara temps de tastar.

detall decoració la fábrica girona
Poques coses poden definir millor La Fábrica que una visita matinal abans de començar amb les típiques obligacions que ens arrosseguen a oblidar que ens mereixem un temps per a nosaltres.

La Fábrica es pot convertir en aquell temps per tu, que acabes compartint amb els demés.

No només perquè et sentiràs obligat a penjar al Instagram que has passat per allà, sinó perquè el sistema de distribució del local et permet compartir a la mateixa taula el teu Chai Latte, amb el Hummingbirg Cake del teu espontàni company de bancada.

la fábrica girona coffe cake treat

Que passeu una bona setmana, i que trobeu els vostres moments per gaudir d'un Racó essencial com s'ha convertit La Fábrica.

· Facebook · Instagram ·



Totes les imatges han estat preses per Racons de Girona.

També et pot agradar

0 comentaris